Tilaelementtiluhtitalo etenee

Jyväskylään valmistuva luhtitalo etenee moduuli moduulilta lähemmäksi asennuspäivää. Pisimmällä olevissa asunnoissa on maalaustyöt pohjamaalissa ja kylpyhuoneet laatoitettu. Seuraavana luvassa on maalaustöiden viimeistely ja kalusteiden asennusta.

Moduulitehtaalla työ pyrkii etenemään kuin autotehtaalla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että katon alla on todella eri vaiheissa olevia tilaelementtejä. Paikalla rakentaessa taasen koko rakennus etenee kutakuinkin samassa tahdissa runkovaiheesta sisustamiseen.

Tilaelementti

Tilaelementti ulkoverhousvaiheessa

Mitäpä tilaelementti on sitten tähän mennessä syönyt?

Ulkovaipan rakenteet eristetään Termaterin omalla polyuretaanivalumenetelmällä, joka tekee rakenteista jäykkiä, kosteusturvallisia, ja joka vähentää kylmäsiltoja. Tämä luhtitalo tullaan verhoilemaan luhtikäytävän puolelta puupaneelilla ja muualta rappauksella. Tehtaalla asennetaan valmiiksi rappauslevypinta.

Tilaelementti

Tilaelementti ulkoverhousvaiheessa

Puurakentaminen on siitä erikoista, että sisäpuolella asunnoissa puuta ei näy juuri missään. Palo- ja äänitekniset vaatimukset johtavat siihen, että melkein kaikki pinnat ovat kipsilevytettyjä.

Puurakentaminen

Puurakentaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>