Markkinoiden tehokkaimmat kattoelementit teollisuuteen, liikerakentamiseen ja maatalouteen

Termater myi yli hehtaarin suuruisen alan kattoa

Kuvassa Jarmo Kolehmainen, Termater Oy Toimitusjohtaja Sarka -messuilla Seinäjoella.

Kirjoittaja on Arto Takalampi, mediayrittäjä ja freelancer toimittaja joka kirjoittaa maa-, metsä- ja elintarviketaloussektoristasekä konepajateollisuudesta (www.viskurimedia.fi)

Kattoelementtejä muun muassa kotieläinrakennuksiin valmistava veteliläinen Termater Oy on kaikkiaan tyytyväinen kaksipäiväisten Sarka-messujen antiin.

– Vaikka tämä on kooltaan monia maatalousmessua pienempi, mukana oli paljon aktiivista porukkaa, joka oli ostomielessä liikkeellä, summaa Termaterin toimitusjohtaja Jarmo Kolehmainen.

Parin päivän aikana yritys teki konkreettista kauppaa ja myi kattoelementtejä yli 10 000 neliötä eli yli hehtaarin suuruisen alan.

– Siinä mielessä tämä oli aivan loistava tapahtuma meille. Olemme olleet mukana aiempina vuosina ja olemme varmasti myös jatkossa, Kolehmainen sanoo.

Hänen mukaansa Sarka-messujen ajankohta tammi-helmikuun vaihteessa on erittäin hyvä. Tuolloin potentiaalisilla asiakkailla eli maatalousyrittäjillä eivät ole mitkään sesonkityöt päällä ja tuolloin on myös seuraavan kesän rakentamiseen liittyvä päätöstenteon aika.

Yritys panostikin näyttelyyn aktiivisesti kutsumalla mukaan potentiaalisia asiakkaitaan, jotka ovat juuri päätöksentekovaiheessa miettimässä hankintojaan.

– Tässä vaiheessa on hyvä keskustella heidän kanssaan, olivat he sitten tekemisissä suoraan meidän kanssamme tai rakentajakumppaniemme kautta, Kolehmainen sanoo.

Sarka-messut tarjosi Termaterille myös oivan tilaisuuden keskustella yhdellä kerralla kaikkien paikalla olevien yhteistyökumppaneidensa kanssa kasvotusten.

Kaksipäiväisenä tapahtumana Sarka-messut ei ole Kolehmaisen mukaan niin uuvuttava näytteilleasettajalle kuin isot tapahtumat. Samalla se on yrityksille myös kustannuksiltaan edullisempi.

– Alun perin aikomuksemme oli tulla tänne kahden henkilön voimin, mutta päädyimme kolmeen. Se oli oikea päätös eikä neljäkään olisi ollut liikaa, Kolehmainen kuvaa kävijöiden aktiivisuutta. Paikallisesta leimasta huolimatta Sarka-messut tavoitti hänen mukaansa kävijöitä yllättävän laajalta alueelta eri puolilta maata niin Itä- kuin Pohjois-Suomestakin.

Term@ • 2019-02-27


Previous Post

Vastaa

Your email address will not be published / Required fields are marked *