Yritys

Logo_termater

Termater Oy
Termater Oy on vuonna 2006 perustettu rakennusalan yritys Vetelissä, Keski-Pohjanmaalla. Yrityksen ydinosaamista ovat pitkälle jalostetut rakennuselementit, joilla lyhennetään rakentamisen työmaavaihetta.

Suurin tuoteryhmä ovat maatalouden ja teollisuuden kattoelementit. Termaterin kattoja asennetaan vuosittain n. 100 000 neliötä. Elementit ovat yleensä sisä- ja ulkopinnoiltaan valmiita, joten rakennus saadaan nopeasti säältä suojaan. Myös työturvallisuus paranee, kun kattotöistä suuri osa on tehty jo tehtaalla valmiiksi.

Toinen tuotealue ovat asuinrakentamisen elementit. Termaterilla on pitkälle kehitetty oma polyuretaanin valmistusmenetelmä, jonka ansiosta voidaan valmistaa tiiviitä rakennuselementtejä, joissa on mahdollisimman vähän kylmäsiltoja. Esimerkiksi seinäelementeissä ei ole kylmäsiltoja lainkaan. Termaterin elementeillä saavutetaankin rakennusmääräysten vaatimat u-arvot tavallista ohuemmilla rakenteilla. Polyuretaani on myös siksi erinomainen eriste, että se ei mätäne tai homehdu.

Asuinrakentamisen elementit soveltuvat erinomaisesti myös erilaisten siirrettävien rakennusten rakenteiksi. Termater onkin myös siirrettävien majoitustilojen, hotellien, koulujen, päiväkotien, hoivakotien, asuntoloiden ja omakotitalojen valmistaja.

Tutustu tästä maatalouden ja teollisuuden elementteihin

 

Luotettava kumppani

Comments are closed